Aangepaste ontwerpen

Maken van sieraden op maat is onze specialiteit, en we zijn er trots op dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Onze deskundige juweliers helpen u graag verder en nemen de tijd om de klus te klaren.

Voor ons zit het allemaal in het ontwerpproces van sieraden. Elke stap wordt met zorg uitgevoerd. We beginnen met schetsen en zorgen ervoor dat het ontwerp de juiste maat heeft. Van daaruit wordt een was voorbeeld gemaakt dat een goed idee geeft van hoe het uiteindelijke op maat gemaakte sieraad eruit zal zien. Nadien veranderen we het was werk in een mal om te gieten in nodige materiaal. We gieten in goud, zilver en platina en gebruiken alleen hoogwaardige materialen. Ten slotte plaatsen we de door u gekozen edelstenen en polijsten we het stukken tot in de perfectie.

Een ander groot verschil dat we in onze op maat gemaakte sieraden, pure en echte edelstenen gebruiken. Dat betekent dat ze levendige, echte kleuren hebben die er zeker prachtig zullen eruit zien. We hebben veel van deze echt gekleurde edelstenen bij de hand, mocht u echter iets anders willen dan wat wij op voorraad hebben, dan bestellen wij graag wat u zoekt.